nieuws

Beko Najaarsdagen 19 en 20 september

Evenementen

Beko Najaarsdagen 19 en 20 september
Beko

De Beko Najaarsdagen vinden dit jaar plaats op maandag 19 en dinsdag 20 september. Beide dagen is deze vakbeurs, die ook dit jaar gehouden wordt bij NBCongrescentrum in Nieuwegein, voor bezoekers geopend van 11.00 tot 18.00 uur. Er zijn meer dan 90 stands met bakkerijleveranciers, de Beko bedrijven en een aantal dienstverleners.

Helma Elemans (manager Ledenzaken & Communicatie Beko Coöperatie): ‘We hebben de acties, de activiteiten en innovaties van leveranciers in kaart gebracht. Bakkers die de beurs bezoeken kunnen forse (inkoop)voordelen behalen en worden geïnspireerd door demonstraties, met nieuwe producten en verkoopconcepten. Op 9 september versturen we per post een mailing met alle relevante informatie, zodat bezoekers zich kunnen voorbereiden en vooraf kunnen bepalen welke stands zij zeker willen bezoeken en van welke acties zij gebruik willen maken tijdens de Najaarsdagen. En we gaan tot de Najaarsdagen digitale nieuwsbrieven versturen met allerlei weetjes.’

Speculaaskeuring

Elemans vertelt over de speculaaskeuringen, een belangrijk onderdeel van de Najaarsdagen: ’Het doel van Beko met de speculaaskeuringen is bakkers bewust te maken van de kwaliteit van hun speculaas. De vak- en consumentenjury zien jaarlijks het niveau van de ingezonden speculaasproducten beter worden. Elke deelnemer ontvangt bij een voldoende of meer een certificaat, een puntenlijst en een posterpakket, en daarmee kan hij zich profileren in zijn eigen marktgebied. Er worden per categorie (speculaas, amandelspeculaas en gevulde speculaas) provinciewinnaars gekozen en één landelijke winnaar. Onze keuringen en de wedstrijd hebben tot gevolg dat de speculaasverkoop bij ambachtelijke bakkers elk jaar opnieuw een boost krijgt, en daar is het Beko om te doen: het ambacht meer op de kaart zetten!’

FB aankondiging NJD

Reageer op dit artikel