fotoreportage

Foto’s: Beko Najaarsdagen bieden beursbezoekers inspiratie

Evenementen

Foto’s: Beko Najaarsdagen bieden beursbezoekers inspiratie
Foto: Herbert Wiggerman

Het NBC Congrescentrum in Nieuwegein is vandaag het decor van de tweede dag van de Beko Najaarsdagen. Fotograaf Herbert Wiggerman legde de eerste dag van het tweedaagse evenement vast in een inspirerende fotoreportage.

De tweede en laatste dag van de Beko Najaarsdagen is toegankelijk tot 18.00 uur. Er zijn meer dan negentig stands van de Beko-bedrijven, bakkerijleveranciers en een aantal dienstverleners te bezoeken. Daarnaast kan natuurlijk worden genetwerkt met collega-ondernemers uit de bakkerijbranche. ‘Bovendien kunnen bakkers die de beurs bezoeken, forse (inkoop)voordelen behalen en worden geïnspireerd door demonstraties, met nieuwe producten en verkoopconcepten’, aldus Helma Elemans, manager Ledenzaken & Communicatie bij Beko Coöperatie.

Reageer op dit artikel