artikel

Bakkerij Vreugdenhil bekroond met drie sterren

Evenementen

Bakkerij Vreugdenhil bekroond met drie sterren

EINDHOVEN – Voor het eerst in het bestaan van de wedstrijd Bakker met Ster zijn drie sterren toegekend. Bakkerij Vreugdenhil lukte het om alle prestigieuze sterren te bemachtigen. In totaal zijn 36 winkels beloond met een ster of meer.

EINDHOVEN – Voor het eerst in het bestaan van de wedstrijd Bakker met Ster zijn drie sterren toegekend. Bakkerij Vreugdenhil lukte het om alle prestigieuze sterren te bemachtigen. In totaal zijn 36 winkels beloond met een ster of meer. 

De uitreiking van de Bakker met Ster verkiezing vond zojuist (zaterdag 14 mei) plaats in het Klokgebouw in Eindhoven. Bakkerij Vreugdenhil is de grote winnaar van de derde editie van Bakker met Ster. Het is het eerste bakkersbedrijf in de geschiedenis van de verkiezing die drie strren in de wacht heeft gesleept. Vorig jaar won Vreugdenhil twee sterren.

Familiebedrijf
Vreugenhil is een echt familiebedrijf. Naast het ondernemersechtpaar Gerda en Jan Vreugdenhil, werken in het bedrijf hun twee zoons Gerard en Christiaan en dochter Linda.

Bekijk de andere sterwinnaars

Reageer op dit artikel