artikel

Stylen met chocolade

Dossiers

Stylen met chocolade
Foto: Hugo Goudswaard

Consumenten laten zich inspireren door brood- en banketbakkers. Maar andersom kunnen bakkers zich ook laten inspireren door niet-bakkers.

Consumenten laten zich inspireren door brood- en banketbakkers. Heel Holland Bakt is daar een exponent van. Maar andersom kan het natuurlijk ook, dat bakkers zich laten inspireren door niet-bakkers.

Hier een prachtig voorbeeld van een chocoladetaart gemaakt door Barbara Paternotte van Citrus & Spice, een kleine culinaire onderneming/cateraar. Paternotte heeft een passie voor koken en een oneindige nieuwsgierigheid naar keukens uit de hele wereld. Ze houdt van experimenteren met smaken en het herontdekken van ingrediënten. Met haar foodtruck staat ze vooral op filmsets.

Deze chocoladetaart maakte Paternotte speciaal voor een fotoshoot met styliste Florine Eijgenraam en fotograaf Hugo Goudswaard, om ervaring op te doen en nieuwe input te krijgen voor hun eigen creatieve processen.

Styling: Florine Eijgenraam, Foto: Hugo Goudswaard

Reageer op dit artikel