artikel

Rick Moorman succesvol door actieve klantbenadering

Dossiers

Rick Moorman succesvol door actieve klantbenadering

Rick Moorman (46) kreeg de liefde voor het herenmodevak mee van zijn vader. Door het vroegtijdig overlijden van zijn vader heeft hij de leiding over de herenmodezaak aan het Gelderlandplein in Amsterdam. Door zijn actieve rol naar de klanten ziet hij zijn klantenkring en omzet nog steeds groeien.

Rick Moorman (46) kreeg de liefde voor het herenmodevak mee van zijn vader. Door het vroegtijdig overlijden van zijn vader heeft hij de leiding over de herenmodezaak aan het Gelderlandplein in Amsterdam. Door zijn actieve rol naar de klanten ziet hij zijn klantenkring en omzet nog steeds groeien.

Vijf gouden regels van Rick Moorman
1 Bij alles wat je onderneemt: Blijf dicht bij jezelf.
2 Zorg dat je zelf hebberig wordt van het assortiment wat je verkoopt.
3 Werk met je team en geef je medewerkers de ruimte om te groeien.
4 Een goede omzet is mooi, maar rendement is belangrijker.
5 Vernieuwen is noodzakelijk, want het kan altijd beter.
 

Reageer op dit artikel