artikel

Johan Koolhaas succesvol door sterke klantenbinding

Dossiers

Johan Koolhaas succesvol door sterke klantenbinding

De naam Koolhaas is al 150 jaar een begrip in Amstelveen. De eerste Koolhaas startte als brood- en banketbakker. De laatste 55 jaar is Koolhaas de bekendste banketbakker in Amstelveen. Johan Koolhaas heeft de zaak van zijn vader ruim twaalf jaar geleden overgenomen en met succes.

De naam Koolhaas is al 150 jaar een begrip in Amstelveen. De eerste Koolhaas startte als brood- en banketbakker. De laatste 55 jaar is Koolhaas de bekendste banketbakker in Amstelveen. Johan Koolhaas heeft de zaak van zijn vader ruim twaalf jaar geleden overgenomen en met succes.

Vijf gouden regels van Johan Koolhaas
1 Een goede opleiding bij topbedrijven in je vak.
2 Creativiteit en passie voor het vak.
3 Zorg goed voor je medewerkers en geef ze aandacht.
4 Blijf trouw aan je kwaliteit, ook al maakt het je product soms wat duurder.
5 Kies een goede locatie en wees niet bang om te investeren.
 

Reageer op dit artikel