artikel

Fusie verlost Vermeulen van veel problemen

Dossiers

Fusie verlost Vermeulen van veel problemen

Bas Vermeulen, eigenaar van Bakkerij Vermeulen en Bakker Bas nam in 2005 Den Otter Speciaalzaken over in Vught. Na drie jaar gescheiden te hebben gewerkt, voegt hij de bedrijven om efficiencyredenen samen. ‘Het bedrijf is er klaar voor.

Bas Vermeulen, eigenaar van Bakkerij Vermeulen en Bakker Bas nam in 2005 Den Otter Speciaalzaken over in Vught. Na drie jaar gescheiden te hebben gewerkt, voegt hij de bedrijven om efficiencyredenen samen. ‘Het bedrijf is er klaar voor.’

Efficiency: ‘Door de bedrijven samen te voegen kan ik efficiënter werken. De administratie hoeft bijvoorbeeld niet meer te worden uitgewisseld.’

Toekomst: De nieuwe bedrijfsnaam wordt Vermeulen&Den Otter, bakkers met smaak. Het betreft louter een boekhoudkundige samenvoeging. De fusie ziet Vermeulen als opstap voor zijn uiteindelijke doel; de realisatie van een productiebedrijf.

Winkels: De winkels van Den Otter en Bakker Bas blijven zoals ze zijn, ook de namen blijven ongewijzigd. Het worden eigen merken onder de werkmaatschappij Vermeulen&Den Otter.

Belle Luna: Begin 2008 nam Bas Vermeulen Bella Luna over. Met Bella Luna mikt hij voornamelijk op de business to business markt, hoewel levering aan collega’s ook mogelijk is.

 

Reageer op dit artikel