artikel

Echte Bakker Piet Kerssens: Ieder jaar tien procent meer omzet

Dossiers

Echte Bakker Piet Kerssens: Ieder jaar tien procent meer omzet

Acht jaar moesten de eigenaren van Echte Bakker Piet Kerssens wachten op hun nieuwe locatie in Egmond aan den Hoef. Eind 2005 was het zo ver en openden ze de nieuwe winkel in een nieuw boodschappencentrum met een Keurslager en Albert Heijn. Een ondernemersomgeving met veel potentie.

Acht jaar moesten de eigenaren van Echte Bakker Piet Kerssens wachten op hun nieuwe locatie in Egmond aan den Hoef. Eind 2005 was het zo ver en openden ze de nieuwe winkel in een nieuw boodschappencentrum met een Keurslager en Albert Heijn. Een ondernemersomgeving met veel potentie.

Het enthousiasme van de klanten over de nieuwe winkel van Echte Bakker Piet Kerssens in Egmond aan den Hoef was groot, vlak na de opening eind december 2005. Klanten roemden onder andere de openheid van de winkel en de snelle bediening. De eerste maanden resulteerde het positivisme dan ook direct in hogere verkoopcijfers. ‘Sinds de opening eind vorig jaar is het aantal kassa-aanslagen, in vergelijking met het oude pand, zestig procent gestegen’, zo liet Gert-Jan Kerssens optekenen in Bakkerswereld in mei 2006. Gert Jan is eigenaar samen met zijn twee zussen Nicole en Corine. Ruim tweeënhalf jaar na de opening is Kerssens nog steeds optimistisch. Verval in omzet heeft hij niet gekend, integendeel. ‘Op de vraag hoe het is gegaan na de start zegt hij resoluut: ‘Het gaat goed. We plussen ieder jaar zo’n tien procent.’ 

Het hele artikel: zie Bakkerswereld 21 van 2008.

Reageer op dit artikel