artikel

Hoe komt u aan de vernieuwde Hygiënecode?

Dossiers

Hoe komt u aan de vernieuwde Hygiënecode?

De Hygiënecode voor de Brood- en Banketbakkerij 2008 treedt per 1 februari 2009 in werking. In deze rubriek besteden we daarom de komende weken aandacht aan de wijzigingen die er zijn ten opzichte van de code uit 2003. Allereerst de vraag: hoe bestelt u de vernieuwde code?

De Hygiënecode voor de Brood- en Banketbakkerij 2008 treedt per 1 februari 2009 in werking. In deze rubriek besteden we daarom de komende weken aandacht aan de wijzigingen die er zijn ten opzichte van de code uit 2003. Allereerst de vraag: hoe bestelt u de vernieuwde code?

Bestellen
U kunt de Hygiënecode op verschillende manieren in huis krijgen. U heeft inmiddels een folder ontvangen waarin een antwoordkaart zit. U kunt de bestelling doorgeven door deze antwoordkaart in te vullen en op te sturen naar het Nederlands Bakkerij Centrum. Een andere mogelijkheid is om de vernieuwde Hygiënecode te bestellen via de website van het Nederlands Bakkerij Centrum. Onder ‘Toplinks’ vindt u een link naar het digitale aanmeldformulier.

Gratis
De code is gratis digitaal beschikbaar voor alle bakkers die afdragen aan het Sociaal Fonds. Voor bakkers die liever een papieren versie willen, bestaat de mogelijkheid om tegen betaling een document op papier te bestellen. Draagt u niet bij aan het Sociaal Fonds? Dan kunt u tegen betaling gebruik maken van de online versie.

 Dus:
– De nieuwe Hygiënecode is te bestellen bij NBC via antwoordkaart of website
– De digitale code is gratis voor bakkers die afdragen aan het Sociaal Fonds
– Voor de papieren versie wordt een bijdrage gevraagd.
 

Reageer op dit artikel