artikel

Energietool helpt kosten te besparen

Dossiers

Energietool helpt kosten te besparen

Energie is een hot-item. De afgelopen week domineerde het onderwerp weer volop de kranten. Zo constateerde de NMa dat consumenten en bedrijven de afgelopen jaren te veel hebben betaald aan transportkosten. En de koude oorlogstaal van Rusland en de VS heeft op termijn mogelijk ook gevolgen voor de toch al forse energiekosten. Kortom: het is meer dan ooit lucratief om werk te maken van energiebesparing.

Energie is een hot-item. De afgelopen week domineerde het onderwerp weer volop de kranten. Zo constateerde de NMa dat consumenten en bedrijven de afgelopen jaren te veel hebben betaald aan transportkosten. En de koude oorlogstaal van Rusland en de VS heeft op termijn mogelijk ook gevolgen voor de toch al forse energiekosten. Kortom: het is meer dan ooit lucratief om werk te maken van energiebesparing.

Onderzoeken
Om bakkers daarbij te helpen, hebben Beko Advies, het Energiecentrum Midden- en Kleinbedrijf, de NBOV en het Nederlands Bakkerij Centrum de Energietool ontwikkeld. De Energietool is speciaal opgezet voor MKB-ondernemers in de bakkerijbranche om op eenvoudige wijze het energieverbruik van de bakkerij te onderzoeken. Bakkers krijgen hiermee snel inzicht in de mate van efficiëntie van energieverbruik. De tool geeft iedere bakker bovendien direct een antwoord op de vraag welke energiebesparende maatregelen in zijn situatie economisch interessant zijn.

Dus wilt u werk maken van Energiebesparing? Ga dan nú naar de Energietool op de site van het NBC.
 

Reageer op dit artikel