artikel

In Memoriam

Dossiers

Geachte lezer, Op deze plaats bent u gewend om de marktinformatie te lezen van mijn vader, D.J. Mussert.

Geachte lezer,
 
Op deze plaats bent u gewend om de marktinformatie te lezen van mijn vader, D.J. Mussert.

De laatste weken verslechterde de gezondheid toestand van mijn vader zo snel dat er geen “laatste” meer konden komen. Zo’n twee weken geleden gaf hij aan dat als hij thuis zou komen hij zijn afscheid zou aankondigen. Na 35 jaar ging het gewoon niet meer. Het is er echter niet meer van gekomen.

 
Afgelopen woensdag, 10 oktober 2007, overleed mijn vader na een laatste verblijf in Ziekenhuis Amstelland in Amstelveen.
 
Vanaf deze plaats wil ik allereerst U als lezer bedanken voor het al die jaren lezen van deze berichten. Daarnaast een woord van dank aan alle relaties die week na week alle relevante informatie aan mijn vader gaven waarop hij zijn artikelen baseerde.
 
Tot slot een woord van dank aan de redactie van Bakkerswereld die het al die jaren mogelijk hebben gemaakt. Eerst in de gedrukte vorm en later op internet.
Ik wil u graag namens mijn vader goede zaken wensen.
 
Met vriendelijke groet,
Peter Mussert
 

Reageer op dit artikel