artikel

De Rouw opent winkelatelier

Dossiers

De Rouw opent winkelatelier

Arthur en Doris de Rouw namen vijftien jaar geleden Patisserie de Rouw in Vught over. Vorig jaar kreeg de winkel een facelift. Kort geleden werden de kantoorruimten vernieuwd. Afgelopen mei openden ze speciaal voor maatwerk een ‘winkelatelier’, pal naast de bestaande winkel. Een ding is onveranderd gebleven in de jaren: het geloof in het concept De Rouw.

Arthur en Doris de Rouw namen vijftien jaar geleden Patisserie de Rouw in Vught over. Vorig jaar kreeg de winkel een facelift. Kort geleden werden de kantoorruimten vernieuwd. Afgelopen mei openden ze speciaal voor maatwerk een ‘winkelatelier’, pal naast de bestaande winkel. Een ding is onveranderd gebleven in de jaren: het geloof in het concept De Rouw.

‘Meneer, deze zaak die u hier heeft kan zo in Londen worden neergezet. Mijn complimenten, ga zo door’, zegt plotsklaps een man tegen Arthur de Rouw als hij voor het pand staat uitleg te geven over de jongste verbouwing die is gedaan. De Rouw glundert zichtbaar bij de opmerking en bedankt hem voor het compliment. ‘De ruimte die we bij de zaak hebben getrokken was voorheen onze woonkamer’, legt hij uit, wijzend naar de linkerkant van het winkelpand. ‘De ruimte is circa 900 kubieke meter groot. Je zou het ook kunnen verhuren, maar we kozen hier niet voor.
 
Symmetrisch
We vonden, dat we verder moesten groeien om dichter bij ons gewenste doel te komen.’ Met grote letters staat op de gevel Chocolaterie Glacerie Patisserie de Rouw. Wie niet beter weet denkt dat het één grote winkel is; de twee winkels zijn namelijk symmetrisch en hebben dezelfde uitstraling. Wie beter kijkt ziet dat het twee gescheiden zaken zijn. Direct naast de bestaande winkel, aan de linkerkant, hebben eigenaren Arthur en Doris de Rouw een speciale demonstratie- en presentatieruimte gecreëerd. Afgelopen mei is de ruimte in gebruik genomen.

Klik hier voor de fotoreportage

 
Bakkerswereld 12 oktober 2007

Reageer op dit artikel