artikel

Grote actie Zeelandia en Becel

Dossiers

Zeelandia en Becel slaan de handen ineen met O’mega. Bakkers kunnen hun klanten een gratis kuipje Becel Omega3plus margarine aanbieden bij aankoop van O’mega brood. De actie is eenmalig en wordt gehouden in oktober.

Zeelandia en Becel slaan de handen ineen met O’mega. Bakkers kunnen hun klanten een gratis kuipje Becel Omega3plus margarine aanbieden bij aankoop van O’mega brood. De actie is eenmalig en wordt gehouden in oktober.
 

Richard de Boer, marketingmanager van Zeelandia Nederland. ‘Wat wij met brood doen, doet Becel (onderdeel van Unilever red.) met margarine. We hebben dezelfde boodschap vandaar dat we hebben besloten om de handen ineen te slaan. En met een aanbieding rondom het thema omega 3 laat de bakker ook nog eens zien actueel te zijn.’
 
Wat houdt de actie in?
De bakker kan zijn klanten in de maand oktober gratis kennis laten maken met Becel Omega3Plus margarine. Bij de aankoop van twee O’mega broden ontvangt de klant gratis een kuipje Becel Omega3Plus margarine, ter waarde van € 2,09.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Wat moet de bakker doen?
Bij aankoop van 60 kilo Panomix O’mega Mout of Panomix O’mega ontvangt de bakker 72 Becel Omega3plus kuipjes gratis. Deze aanbieding geldt zolang de voorraad strekt. De kuipjes worden door Zeelandia gekoeld geleverd. De bakker ontvangt een uitgebreid promotiepakket en enkele lege kuipjes om te presenteren in de winkel. Het pakket wordt geleverd tot en met 5 oktober. De actie in de winkel is gepland van 8 tot en met 20 oktober.

Reageer op dit artikel