artikel

2006: Netto resultaat gestegen, loonkosten gedaald

Dossiers

2006: Netto resultaat gestegen, loonkosten gedaald

2006 was voor de bakkersbedrijven overall gezien een goed jaar. Het netto resultaat steeg. Dat blijkt uit de statistieken van Beko Dienstverlening, een samenwerkingsverband tussen Beko Advies en CAD Accountancy.

2006 was voor de bakkersbedrijven overall gezien een goed jaar. Het netto resultaat steeg. Dat blijkt uit de statistieken van Beko Dienstverlening, een samenwerkingsverband tussen Beko Advies en CAD Accountancy.

 
 
De omzet van het gemengd bedrijf steeg in 2006 met 4,8 procent, de inflatie bedroeg vorig jaar 1,1 procent. De meeromzet komt vooral door de gestegen prijzen. De brutowinst in het gemengd bedrijf kwam vorig jaar uit op 72,1 procent.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Reageer op dit artikel