artikel

Zeelandia winkelactie met Pandabrood

Dossiers

Zeelandia winkelactie met Pandabrood

€ 70,00 korting op een Center Parcs cottage Vijf Pandabroodjes kopen bij de ambachtelijke bakker en vervolgens eenverblijf boeken bij Center Parcs met € 70,00 korting. Dat is samengevat de nieuwe consumentenactie van Zeelandia met het Pandabrood. De actie gaat 2 maart van start.

€ 70,00 korting op een Center Parcs cottage
Vijf Pandabroodjes kopen bij de ambachtelijke bakker en vervolgens eenverblijf boeken bij Center Parcs met € 70,00 korting. Dat is samengevat de nieuwe consumentenactie van Zeelandia met het Pandabrood. De actie gaat 2 maart van start.
Waarom deze actie? ‘Center Parcs is net als Zeelandiaeen partner van het Wereld Natuur Fonds’, zo begint Richard de Boer vanZeelandia te vertellen. Center Parcs is een sterk merk. Wie kent ze niet, zou ik bijna willen zeggen. Jaarlijks bezoeken 3,1 miljoen klanten deze bungalowparken. Het blijkt dat één op de drie Nederlanders er wel eens te gast is geweest. Zowel jongeren als ouderen, maar vooral ook gezinnen. Bij de bakker voor een fikse korting sparen zal dus veel mensen aanspreken. Center Parcs was meteen enthousiast om samen met de Nederlandse bakkerij een actie op te zetten.’
 
Sparen
Hoe steekt de actie in elkaar? De Boer: ‘Klanten die een Pandabroodje kopen bij de ambachtelijke bakker kunnen eenvoudig sparen voor € 70,00 korting op een boeking voor een week, een weekend of een midweek bij Center Parcs. Het enige dat de klant hoeft te doen is zes Pandastickertjes sparen op een spaarkaart. Deze krijgt de klant bij aankoop van een Pandabroodje. Het eerste stickertje is al voorgedrukt op de spaarkaart, dus er zijn nog maar vijf stickertjes nodig voor de € 70,00 korting. Dat is dus een voordeel van € 14,00 per broodje. Een leuke manier om klanten te prikkelen’, zo zegt de marketingmanager.
De korting op een Center Parcs verblijf is geldig voor alle parken in Nederland, België en Duitsland. Ook in combinatie met andere kortingen van bijvoorbeeld Jonge Gezinnen, Kids, 55+ en Friends. De actie loopt in de maanden maart en april. De volle spaarkaarten zijn geldig tot en met 11 mei. Consumenten kunnen zelf de cottage boeken via www.centerparcs.nl/panda.
 
Promotiepakket
Voor deze actie is een uitgebreid promotiepakket beschikbaar met onder meer een vlaggenlijn, spaarkaarten en stickers. Daarnaast een zogenaamde Boomstam display van 1,60 meter hoog. Ook bakkerij- en winkelpersoneel kan profiteren van de korting.

Reageer op dit artikel