artikel

Hein wint opnieuw innovatieprijs IBA

Dossiers

Hein wint opnieuw innovatieprijs IBA

Hein heeft voor de derde keer de innovatieprijs op de IBA gewonnen. De onderneming dankt de prijs aan het ovenverlichtingsysteem door middel van glasvezel.

Hein heeft voor de derde keer de innovatieprijs op de IBA gewonnen. De onderneming dankt de prijs aan het ovenverlichtingsysteem door middel van glasvezel.

 

 

 

 

Hein heeft voor zijn ovens een nieuw verlichtingsconcept ontwikkeld. De gebruikelijke vier tot zes geïnstalleerde traditionele gloeilampen worden door één enkele halogeenlamp vervangen, in verbinding met glasvezelbundels. De halogeenlamp levert hetzelfde vermogen. Het systeem zorgt voor betere verlichting, bespaart energie en is onderhoudsvriendelijk. De directeuren Ferdinand Hein en Pierre Thein kregen de prijs uitgereikt door president Peter Becker.

 

Reageer op dit artikel