artikel

Nationaal Schoolontbijt en Week van het Brood samen

Dossiers

‘Nu in één week nog meer aandacht voor brood’BAKKERSWERELD – Vanaf dit jaar vinden de Week van het Brood en het Nationaal Schoolontbijt in dezelfde week plaats. ‘Zo genereren we zoveel mogelijk aandacht voor ontbijt en brood. Op scholen, bij de verkooppunten én in de media’, zo motiveren de organisatoren hun beslissing.

‘Nu in één week nog meer aandacht voor brood’
BAKKERSWERELD – Vanaf dit jaar vinden de Week van het Brood en het Nationaal Schoolontbijt in dezelfde week plaats. ‘Zo genereren we zoveel mogelijk aandacht voor ontbijt en brood. Op scholen, bij de verkooppunten én in de media’, zo motiveren de organisatoren hun beslissing.

 

Renee Boogerd en Johan Pater van het Schoolontbijt:  Voorlichtingsbureau Brood en de Stichting Bakkerij Imago. Op de voorgrond de Ontbijtkrant die dit jaar in de Week van het Brood huis aan huis worden verspreid.
De week van het brood is van 30 oktober tot en met 4 november.

 

 

 

 

 

 

Vorig jaar is een ontbijt verzorgd voor 1100 scholen. Dit jaar is het maximum aantal scholen vastgesteld op 1500. Zoveel scholen hebben zich inmiddels ook opgegeven. Bakkers kunnen zich opgeven via www.schoolontbijt.nl

 

 

 

 

Johan Pater: ‘Door het Schoolontbijt in de Week van het Brood te houden, vergroot je je bereik. Creatie bakkers kunnen hier zeker mee scoren!’

 

 

 

 

 

Vorig jaar leverde het Schoolontbijt alleen al erg veel publiciteit op. De organisatie hoopt in november op nog meer publiciteit door het samenvoegen van het Schoolontbijt met de Week van het Brood.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Renee Boogerd: ‘Het thema ontbijt van zowel de Week van het Brood en het Nationaal Schoolontbijt, sluit aan op de gezondheidstrend en de behoefte aan een beter voedingspatroon.’

 

 

Reageer op dit artikel