nieuws

Nieuwe winkel voor Morssink de bakker

De winkel

Richard en Henriëtte Morssink van de gelijknamige specialiteitenbakkerij in Helmond openen een nieuwe winkel.

Nieuwe winkel voor Morssink de bakker

De exacte locatie houden de Helmondse ondernemers nog even geheim, maar het zal een centrale locatie zijn in de Brabantse plaats. De bakkerij die momenteel bestaat uit de winkels aan de Margrietlaan en de Ameidestraat wordt daarmee klaargestoomd voor de toekomst.

Toekomst

Richard Morssink: ´Ik stond al vanaf een jaar of zes in de bakkerij. Mijn ouders zijn de bakkerij begonnen in 1962 aan de Margrietlaan in Helmond waar de bakkerij nog altijd gevestigd is. Na de opening van de centrumwinkel in 2002, die in 2018 nog geheel vernieuwd is, zijn we klaar voor de volgende uitdaging. Een extra vestiging past perfect in dat plaatje.´

Geheime missie

´De locatie waar we binnenkort onze deuren zullen openen hebben we al jaren op het oog. De gehele voorbereiding is de laatste maanden in het geheim gedaan zodat we heel Helmond straks kunnen verrassen´, aldus bakker Morssink.

Lees ook: Sam’s Bakery opent in Gouda

Reageer op dit artikel