nieuws

Dunkin’ opent pop-up Store in Zoetermeer

De winkel

Dunkin’ opent pop-up Store in Zoetermeer

Zoetermeerders kunnen vanaf 28 augustus ook genieten van Dunkin’s koffie en donuts

Koffie- en donutgigant Dunkin’ opent haar deuren in Zoetermeer. Een langgekoesterde wens om ook Zoetermeerders te voorzien van koffie en donuts gaat eindelijk in vervulling. De pop-up Store opent op 28 augustus 2019 om 8.00 uur aan de Westerwaarts 22 en zal een jaar op deze locatie blijven. Hierna wordt een definitieve vestiging geopend op een andere locatie in het centrum.

Dunkin’ doet het goed in Nederland

Na de komst van een eerste Nederlandse vestiging in 2017 zijn er al stores in onder andere Amstelveen, Amsterdam, Almere, Den haag, Hilversum, Leiden, Rotterdam, Roermond, Eindhoven en Tilburg geopend.

‘Het was al heel lang onze wens om een Dunkin’ Store in Zoetermeer te openen, maar de zoektocht naar een geschikt pand bleek nogal een klus. Uiteindelijk hebben we besloten het heft in eigen hand te nemen en eerst een tijdelijke pop-up store te openen. Na een jaar hopen we een pand voor een definitieve vestiging te hebben gevonden, zodat Zoetermeerders kunnen blijven genieten van onze heerlijke koffie en donuts’, aldus Nabil Besali, master franchisenemer van Dunkin’ in Nederland.

Openingsactie

Op 28 augustus 2019 om 8.00 opent het Dunkin’ pop-up Store Zoetermeer haar deuren aan de Westerwaarts 22. Donutliefhebbers opgelet, want de opening zal traditiegetrouw gepaard gaan met een ludieke openingsactie. De eerste vijftig klanten krijgen bij aankoop van een box met zes donuts, een box van zes extra donuts gratis. De Store zal dagelijks geopend zijn van 8.00 in de ochtend tot 22.00 in de avond.

Over Dunkin’

Dunkin’ (voormalig Dunkin’ Donuts), opgericht in 1950, is een van ’s werelds toonaangevende coffee and baked goods merken. De onderneming telt meer dan 12.200 winkels in 45 landen wereldwijd. Europa telt 240 Dunkin’ Donuts winkels die zijn gevestigd in Bulgarije, Denemarken, Duitsland, Oostenrijk, Georgië, IJsland, Luxemburg, Rusland, Spanje, Zwitserland, het Verenigd Koninkrijk en Nederland.

Reageer op dit artikel