nieuws

Kijk terug: tv-programma ‘Broodje Gezond’ over koolhydraten

De winkel 207

Kijk terug: tv-programma ‘Broodje Gezond’ over koolhydraten
Een still uit de aflevering van Broodje Gezond over koolhydraten. Foto: KRO-NCRV

Zijn koolhydraten slecht en moeten we er bang voor zijn? Veel mensen weten niet wat ze moeten geloven. Maar kennen wel iemand die succes heeft geboekt met een koolhydraatarm dieet, waarin weinig of geen brood wordt gegeten. Het tv-programma ‘Broodje Gezond’ wijdde recent een uitzending aan koolhydraten.

‘Koolhydraten… word je dik van brood?’, zo luidde de titel van de aflevering die KRO-NCRV op maandag 21 mei uitzond. Het programma kwam met een duidelijke boodschap: ‘Brood is een goede bron van koolhydraten, die we gewoon nodig hebben voor onze dagelijkse energie.’ De aflevering is terug te kijken via de website van de NPO.

NBC

Voor wie niet de gehele uitzending kan terugzien, heeft het NBC zes veelgehoorde fabels over koolhydraten en brood op een rij gezet. Handig om uw klanten op de juiste wijze voor te lichten.

Reageer op dit artikel