nieuws

Bakker Gommans neemt winkel Marc Derix over

De winkel

Bakker Gommans neemt winkel Marc Derix over
Bas Gommans en Marx Derix

Echte Bakker Bas Gommans uit Sevenum zet vanaf 2 maart de winkel van Marc Derix in Horst voort.

Marc Derix: ‘Na 23 jaar aan het roer te hebben gestaan van ons mooie familiebedrijf ben ik toe aan een nieuwe uitdaging. Ik ben erg blij dat mijn goed bevriende collega Bas de bak- en verkoopactiviteiten in Horst wil voortzetten. Op deze manier blijft Horst gewaarborgd van een Echte Bakker.’ De bakkers van Derix en het verkoopteam zullen ook voor Gommans werkzaam blijven.

Beste Echte Bakker van Nederland 2018

Gommans De Echte Bakker is onlangs uitgeroepen tot beste Echte Bakker van Nederland. De jury roemde de sublieme productkwaliteit en was vol lof over het hoge niveau van serviceverlening.

7 dagen per week geopend

Een van de onderdelen van de succesformule van Gommans zijn de ruime openingstijden. De winkels van Gommans zijn 7 dagen per week geopend. Op de uitgebreide webshop versbrood.nl kunnen klanten zelfs 24 uur per dag terecht. De winkel in Horst zal met ingang van zondag 8 april zowel op de zondag als de maandag geopend zijn. In verband met kleine aanpassingen is de winkel in Horst gesloten op donderdag 1 maart.

Reageer op dit artikel