nieuws

Bakkerij Both opent experience bakery

De winkel 1403

Bakkerij Both opent experience bakery

Bakkerij Both heeft onlangs de deuren van een nieuwe vestiging in Abcoude geopend. Deze experience bakery biedt ruimte voor nieuwe impulsen en kent een opvallend modern design.

Bakkerij Both is al jaren een bekende naam in Abcoude en heeft ook vestiging in het nabijgelegen Loenen aan de Vecht, meldt RetailTrends. Recent besloten de eigenaren dat het tijd was voor een nieuwe vestiging in Abcoude, aan de Amsterdamsestraatweg. Niet ter vervanging van de eerste, maar om daarnaast ruimte te bieden voor wat nieuwe impulsen.

Opvallend modern design

De winkel heeft dankzij architect Jasper Klinkhamer een opvallend modern design. Er is veel gebruik gemaakt van licht hout, voor zowel de productpresentatie als het plafond. De toonbank springt echt in het oog, dankzij de knalblauwe tegeltjes in dezelfde kleur als de huisstijl van Bakkerij Both.

Experience bakery

De nieuwe vestiging is een zogenaamde experience bakery. De winkel is gecombineerd met een open bakkerij, zodat de klant het gehele bakproces in de winkel kan ervaren. Verder is er een koffiecorner, waar klanten op stoelen en tafels van een al even modern design kunnen plaatsnemen voor een gebakje. Overigens heeft Both in de nieuwste locatie niet alleen qua design oog voor eigentijdse elementen, want het is daarnaast de enige winkel die ook op zondag geopend is.

Foto’s van de nieuwe winkel zijn te zien op de website van RetailTrends.

Reageer op dit artikel