nieuws

Banketbakkerij Gerritsen sluit winkel wegens hitte

De winkel 959

Vanwege de extreme hitte sluit banketbakkerij Gerritsen uit Huissen vandaag om 13.00 uur al haar deuren. Naar eigen zeggen omdat zij ‘de kwaliteit van onze producten niet kunnen waarborgen’. Dit meldt Omroep Gelderland.

Banketbakkerij Gerritsen sluit winkel wegens hitte
Foto: Michel Zoeter

‘Het klopt inderdaad dat we sluiten’, bevestigt eigenaar Robert Braam aan Omroep Gelderland. ‘We zijn een banketbakkerij en chocolaterie. Als klanten een chocoladetaart kopen, is deze taart veranderd in chocolademelk op het moment dat ze thuis zijn. Dat is gewoon niet lekker. En voor de voedselveiligheid niet goed.’

Vrijdag gewoon weer open

De banketbakkerij houdt alleen vanmiddag de deuren gesloten voor de klanten. ‘De klanten begrijpen het gelukkig. Daarnaast eten mensen met deze temperaturen liever een ijsje dan een gebakje’, vertelt Braam aan de regionale omroep.

Reageer op dit artikel