nieuws

Bakkerij Gorthuis houdt Jurkenactie op Vaderdag

De winkel 296

Moesten ze vorig jaar in pyjama naar de winkel komen, dit jaar is het de bedoeling dat de mannen – ‘niet alleen vaders’ – op Vaderdag in een rok of jurk naar Bakkerij Gorthuis in Hoofddorp komen voor een lekkere aanbieding.

Bakkerij Gorthuis houdt Jurkenactie op Vaderdag
Foto: Bakkerij Gorthuis

‘Zondag 18 juni is het weer zover, Vaderdag, de dag waarop de mannen weer eens flink verwend gaan worden. Ook bij Bakkerij Gorthuis verwennen we die zondagochtend de mannen met een heerlijke aanbieding van verse croissants en broodjes tot polderzoenen tot verse jus d’orange’, aldus Aria Gorthuis namens de bakkerij op de website HCNieuws.nl.

Naaldhakken, lippenstift en handtasje

Vier croissants, zes Kaiser-bolletjes, vier polderzoenen, een grote fles verse jus d’orange, zes scharreleieren en een ons beenham, met een gezamenlijke waarde van 27,85 euro, gaan die dag van 8.00 tot 11.00 uur over de toonbank voor slechts 14,99 euro. ‘Maar… die krijgen mannen niet zomaar, hiervoor moeten ze wel iets doen’, vervolgt Aria Gorthuis, verwijzend naar de voorwaarde dat deze actie alleen geldt voor mannen die in rok of jurk naar de winkel aan de Kruisweg 953 komen. Ze voegt toe: ‘En kom je als man in jurk, met naaldhakken, lippenstift op en handtasje, dan krijg je de aanbieding zelfs gratis!’

Filmpje

De bakkers hebben even Jurkenactie even voorgedaan voor Aria Gorthuis om te laten zien wat de bedoeling is. Dat is te bekijken in een YouTube-filmpje dat op de Facebookpagina van Gorthuis te zien is.

Voor de actie geldt ‘Op = op!’; wie gegarandeerd wil profiteren van de actie kan van tevoren reserveren bij Gorthuis.

 

Reageer op dit artikel