nieuws

Virtuele toer: Bakkerij Nollen in Hengelo

De winkel 814

Virtuele toer: Bakkerij Nollen in Hengelo

De vestiging van bakkerij Nollen groeide uit haar jasje, waarna werd besloten te verhuizen. Op een geheel nieuw complex op het terrein van de voormalige metaalindustrie van Dikkers verrees een nieuw winkelcentrum met onder meer een Jumbo en Aldi. Voor bakkerij Nollen een kans om uit te pakken met een compleet nieuw concept, dat is uitgedacht met Hems Roerink van Emondt in Enschede.

Ondanks dat het gebouw helemaal nieuw is, is gekozen om de zaak een nostalgisch uiterlijk te geven. Leidingen en buizen onder het plafond en oude zwartwit foto’s aan de muur verwijzen naar de industriële historie van de plek. De presentatie van de producten en de aanwezigheid van een bakker die werkt in het zicht van de klant leggen het accent op de authenticiteit en ambachtelijkheid van de zaak. Daarnaast is er in de nieuwe vestiging van Nollen nu ook ruimte voor een kleine lunchroom. Hier wordt volop gebruik van gemaakt.

Maak hier een virtuele toer door de nieuwe winkel van Bakkerij Nollen…

In Bakkerswereld 6, die deze week verschijnt, staat een uitgebreid interview met filiaalmanager Karin Arkeveld en Hems Roerink (Emondt) over de nieuwe winkel. Nog geen abonnee van Bakkerswereld? Vraag dan snel een kennismakingsabonnement aan.

Reageer op dit artikel