nieuws

Bakker Koenen speelt in op bekerwinst Vitesse

De winkel 64

Bakker Koenen speelt in op bekerwinst Vitesse
Bakkerij Koenen

Na de winst van Vitesse in de bekerfinale tegen AZ houdt Bakkerij Koenen de speciaal ontwikkelde broodjes ‘Ernems Trots’ voorlopig in het assortiment. De eerste lading broodjes leverde hij vrijdag voor de wedstrijd af aan de spelers en staf van Vitesse, meldt de Gelderlander.

Op de Facebook pagina van Bakkerij Koenen laat de ondernemer weten nog een week door te gaan met de verkoop van het exclusieve broodje. Ernems Trots is te verkrijgen in alle winkels van Koenen in Arnhem, Westervoort en Duiven.

Ernems Trots

Het Vitesse-broodje is een zoet briochebroodje met een mix van chocolade en suiker afgewerkt met gele fondant. Een eetbaar plaatje van Vitesse-aanvoerder Guram Kashia met de KNVB-beker rust op de bovenkant, weet de Gelderlander.

Van elk verkocht broodje gaat 10 eurocent naar de Stichting Vitesse Betrokken.

Reageer op dit artikel