nieuws

Eibergen krijgt baktheater

De winkel 46

Echte Bakker Boenders opent op donderdag 10 november de deuren van zijn vernieuwde winkel: een echt baktheater.

Eibergen krijgt baktheater

De geheel verbouwde winkel van Gerwin en Aleid Staring heeft voortaan een doorkijk naar de bakkerij. Overdag wordt er in de winkel gebakken in de stenen vloeroven.

Verbouwing

De afgelopen weken heeft in het teken gestaan van verbouwen. De Keurslagerij en bakkerij is meer tot één geheel gemaakt. Tijdens de verbouwing heeft er een noodwinkel gedraaid in tenten.

Op zondag 13 november wordt een open huis georganiseerd van 10.30 uur tot 15.30 uur en is iedereen welkom om het resultaat te komen bekijken. In het hele bedrijf van Boenders, te weten de bakkerij, de slagerij, de Boenders experience room en de Boenders keuken worden demonstraties gegeven en kan er geproefd worden.

Nacht meebakken met de bakkers

‘We vinden het leuk om onze passie voor het ambachtelijke bakkersvak te delen met onze klanten. Daarom hebben we besloten dat we in de komende weken een nacht bakken in de bakkerij gaan verloten onder liefhebbers. Mensen die in de winkel komen maken kans, maar ook via Facebook kunnen klanten gaan deelnemen’, vertelt bakker Wouter.

Actie

Bij een feestje hoort natuurlijk een traktatie. De bakkers van Boenders hebben de komende 5 weken feestelijke aanbiedingen vastgesteld, te starten met een slagroom schuimtaart tegen 50 procent korting.

 

Foto bakkers Boenders...

 

Reageer op dit artikel