nieuws

Bakkerij Nagelkerke stopt na vijf maanden in versmarkt

De winkel 244

Bakkerij Nagelkerke stopt na vijf maanden in versmarkt

Slechts vijf maanden na de opening van versmarkt De Biggelaar sluit Bakkerij Nagelkerke de deuren van haar filiaal in de versmarkt. BN DeStem meldt op haar website dat de omzet en het aantal bezoekers ver achterblijven bij de verwachtingen.

Op hun Facebookpagina laat Bakkerij Nagelkerke aan haar klanten weten de deuren te sluiten van hun filiaal in De Biggelaar in Roosendaal: ‘Lieve klanten, helaas hebben wij deze week het besluit moeten nemen om onze bakkerij in streek en beleving te sluiten. Voor meer info mag u altijd contact met ons opnemen. Wij danken u voor het vertrouwen en wie weet tot ziens in Roosendaal (we zijn nog aan het bekijken of we de bakkerij ergens anders willen vestigen)!’

nagelkerke

De coöperatie Streek & Beleving die achter de versmarkt zit erkent dat de omzet en het aantal bezoekers van de nieuwe versmarkt achter is gebleven bij de verwachtingen. De coöperatie heeft overigens al snel een opvolger gevonden voor Nagelkerke. Bakker Hirdes uit Krabbendijke neemt zijn plek over.

Reageer op dit artikel