nieuws

Bakkerij Vaags in Aalten opent IJssalon ’t Heuksken

De winkel 185

Onder de naam ’t Heuksken heeft Bakkerij Vaags in Aalten een ijssalon geopend. De ijssalon bevindt zich in hetzelfde pand als de bakkerswinkel aan de Hoekstraat 6 in het hart van het Achterhoekse dorp.

Bakkerij Vaags in Aalten opent IJssalon ’t Heuksken
Bakkerij Vaags

Inwoners van Aalten en andere (schep)ijsliefhebbers konden op de openingsdag, zaterdag 16 april, en zondag 17 april voordelig kennismaken met IJssalon ’t Heuksken. Beide dagen was het tweede bolletje ijs gratis. Leerlingen van de Aaltense basisscholen kunnen met een bon uit het lokale weekblad Aalten Vooruit van maandag 18 tot en met vrijdag 22 april tussen 14.00 en 16.00 uur gratis een ijsje halen bij Bakker Vaags.

Verbouwing

Bakker Vaags onderging een verbouwing om de opening van de ijssalon mogelijk te maken. Tijdens de werkzaamheden was de bakkerswinkel gewoon geopend. IJssalon ’t Heuksken beschikt over een terras met 35 zitplaatsen en twee kinderhoeken.

Mijlpaal

Bakkerij Vaags vierde in mei 2015 het 130-jarig bestaan. Het bereiken van die mijlpaal werd gevierd met een geslaagde ‘Aaltense recordpoging 130 meter krentenbrood’. De Aaltense bakkerij werd bij Bakker met Ster 2014-2015 bekroond met een ster.

Reageer op dit artikel