nieuws

Vernieuwde Bakker Bart geopend in Veldhoven

De winkel

Een tweede Bakker Bart volgens de vernieuwde formule is 18 februari in Veldhoven geopend. De reeds bestaande Bakker Bart in het winkelcentrum is verplaatst naar een betere zichtlocatie in het winkelcentrum, waarmee Veldhoven een Bakker Bart-winkel met een ambachtelijke uitstraling rijker is geworden.

Vernieuwde Bakker Bart geopend in Veldhoven

De winkel wordt geëxploiteerd door de franchisenemers Willem en Jeanette Kepser. Het bakproces staat in de winkel centraal. Hiermee is invulling gegeven aan de nieuwe koers die vorig jaar is ingezet onder het motto: ‘altijd lekker vers’.

Nieuwe formule
Algemeen directeur Herbert Schalkwijk: ‘Uit consumentenonderzoek bleek dat consumenten de aspecten vers, vol, vriendelijk, lekker en schoon het meest waarderen. Hiermee zijn wij aan de slag gegaan en daar is een totaal nieuwe winkelformule uit voortgekomen. In Groningen openden wij begin juli 2015 de eerste winkel volgens het nieuwe concept. Met onze succesvolle ervaring hebben wij nu in Veldhoven de tweede nieuwe winkel geopend. Dit jaar zullen wij goede onderdelen van de nieuwe formule verder gaan uitrollen’.

Breder en eigentijdser assortiment
Onder toeziend oog van, nu nog nieuwsgierige, klanten bakken de ondernemers Willem en Jeanette Kepser met hun medewerkers voortaan de hele dag door vers brood en aanverwante artikelen en maken op die wijze de slogan ‘altijd lekker vers’ waar.

Ook het assortiment heeft in de nieuwe formule een verandering ondergaan door enerzijds meer nadruk te leggen op de bakkersfunctie van de winkel en daarnaast horeca-artikelen toe te voegen als biologische yoghurt met vers gebakken granola, verrassende lunchsalades, rustieke broden en unieke wraps.

Willem en Jeanette Kepser: ‘We zijn trots op het feit dat we de tweede Bakker Bart in Nederland zijn in deze nieuwe vorm. We hebben niet alleen een breder en eigentijdser assortiment, ook de winkelinrichting, zoals het meubilair, de verlichting en de routing, is nieuw. Het is een overzichtelijke én gezellige winkel geworden.’

Reageer op dit artikel