nieuws

Koenen, de Echte Bakker opent tiende filiaal in Zevenaar

De winkel

Koenen, de Echte Bakker opent tiende filiaal in Zevenaar

Bakkerij Koenen, de Echte Bakker opent vrijdag 26 februari hun nieuwste vestiging aan het Rembrandtplein te Zevenaar. De opening is het vervolg op het faillissement van bakkerij de Zeven Aren.

Met acht bakkerswinkels in de regio en Boulangerie PASCAL in het centrum van Arnhem Bakkerij Koenen hiermee hun tiende filiaal.

Ruim assortiment
Buiten het ruime assortiment aan tarwe, volkoren, meergranen, desem en spelt brood is er in de winkel ook ruimte voor diverse streekproducten, moestuin jam, chocolade, cake en koekwerk. Daarnaast is er een dagvers banket assortiment van banketbakkerij Jansen de Koning.

Door de opening van het filiaal van Koenen in Zevenaar verruimt de bakker een groot gedeelte van zijn verzorgingsgebied. Bakkerij Koenen levert brood en banket, vanuit hun bakkerij in Westervoort, in een groot gedeelte van de Achterhoek, Liemers tot aan het rivierengebied van Arnhem en Nijmegen.

Reageer op dit artikel