nieuws

Veiling gericht op machines uit bakkerij

De winkel

Veiling gericht op machines uit bakkerij
Foto: Troostwijk Veilingen

Troostwijk veilingen biedt een complete broodproductielijn, inrij-rotatieoven, verpakkingsmachines en broodsnijmachines aan. De veiling sluit 10 december.

Wegens aanpassing van de productiefaciliteiten en reductie van overtollige machinevoorraden worden er een groot aantal bakkerij- en horecamachines geveild. De machines zijn afkomstig van verschillende bakkerijen. De online veiling is in handen van Troostwijk Veilingen.

Frank Adam, veilingmeester van Troostwijk Veilingen: ‘Het is al in korte tijd de tweede veiling die wij organiseren die gericht is op de bakkerswereld. Onder meer Bakkerij Klootwijk uit Capelle a/d IJssel wil vanwege vernieuwingsinvesteringen en vervanging een deel van het machinepark verkopen. Voor deze veiling hopen wij op interesse van bakkers uit Nederland maar ook uit Duitsland en de Oost Europese landen. Zij kunnen tegen aantrekkelijk prijzen wellicht eigenaar worden van een stress free broodproductielijn, horizontale Flow Pack verpakkingsmachine, oliebollenbaklijn, universele automatische doseer – en verpakkingsmachines.’

Reageer op dit artikel