nieuws

Jongerius Bakker Rokkeveen opent nieuwe winkel

De winkel

Jongerius Bakker Rokkeveen opent nieuwe winkel
Foto: Redlinefotografie

Jongerius Bakker opent morgen (dinsdag 8 september) de verbouwde winkel aan de Quirinegang 77 in Zoetermeer. Samen met Keurslager Reas, Vishandel Volendam en De Kaasspecialist vormt de ambachtelijke bakkerszaak de nieuwe ‘Verspassage’.

Jongerius Bakker heeft de verbouwing aangegrepen om een nieuw concept uit te rollen: in het nieuwe filiaal wordt ook op locatie gebakken. In de bakkerij achter de winkel wordt gedurende de hele dag vers brood gebakken. Op deze manier is de ambachtstrots en het plezier waarmee gebakken wordt goed zichtbaar. Jongerius Bakker werd bij het ontstaan van deze nieuwe winkelvorm geïnspireerd door de grote belangstelling voor de Open Dag, die elk jaar op de hoofdbakkerij wordt georganiseerd en duizenden bezoekers trekt.

Assortiment

Naast het vertrouwde Jongerius Bakker-assortiment – inclusief het welbekende Monnikenbrood, wordt in Rokkeveen ook handgemaakt vloerbrood, op basis van desem gemaakt. Daarvoor is een bijzondere oven aangeschaft, waar uit, naast diverse grootbroden, ook Franse baguettes en ambachtelijke vloerkadetten uit zullen rollen. Naast brood en banket kun je bij Jongerius Bakker Rokkeveen ook terecht voor ambachtelijk gemaakt ijs, Belgische chocolade, diverse Nespresso-koffies en een mooi assortiment aan Italiaanse frisdranken en biologische vruchtensappen.

Terras en take away

Al dat heerlijks kan worden genuttigd op het terras van de winkel, dat uitkijkt op het plein van het winkelcentrum, of worden meegenomen in een duurzame take away-verpakking.

Reageer op dit artikel