nieuws

Najaarsbrochure 2015 Beko Verpakkingen beschikbaar

De winkel

Beko Verpakkingen weet dat consumenten steeds opnieuw willen worden verrast en verleid. Om (banket)bakkers daarbij te helpen heeft Beko Verpakkingen een uitgebreid assortiment feestdagenverpakkingen. Deze verpakkingen zijn handig en overzichtelijk opgenomen in de Najaarsbrochure 2015.

Najaarsbrochure 2015 Beko Verpakkingen beschikbaar
Beko Verpakkingen

Bakkers en banketbakkers kunnen de Najaarsbrochure 2015 gebruiken ter inspiratie. Behalve traditionele verpakkingen voor sinterklaas, Kerstmis en oud & nieuw, trefen zij in de brochure een keur aan materialen aan waarmee zij zich kunnen onderscheiden. ‘Het zijn verpakkingen waarmee producten in een handomdraai cadeautjes worden, zoals chocolade- en bonbonverpakkingen, bakvormen, draagtassen, cups en blisters, koekschalen en etagères en cadeaupapier’, aldus Beko Verpakkingen.

Tijdige levering

Bakkers en banketbakkers die nu hun feestdagenverpakkingen bestellen,zijn verzekerd van tijdige levering. ‘Zo kunnen zij zich in de drukste tijd van het jaar richten op de productie van ambachtelijke producten’, vervolgt de leverancier.

Bestellen

Wie geïnteresseerd is in de Najaarsdagenbrochure 2015 en een exemplaar wil bestellen, kan daarvoor terecht op de website van Beko Verpakkingen.

Reageer op dit artikel