fotoreportage

Voncken toont trots vernieuwde winkel in Nuth

De winkel

Voncken toont trots vernieuwde winkel in Nuth
De klanten in Nuth worden vandaag feestelijk onthaald. Foto's Voncken

Voncken brood- en banket heropent vandaag een compleet vernieuwd filiaal in Nuth. Eigenaresse Piroschka Voncken laat de lezers van Bakkerswereld trots meegenieten met de opzet van het vernieuwde concept in Zuid-Limburg.

Bakkerij Voncken heeft het productiebedrijf voor haar 16 filialen gevestigd in Kerkrade. Het bedrijf is in 1907 opgericht door Karel Voncken aan de Sittarderweg in Heerlen. Nu, vier generaties later, bakt Voncken brood- en banket voor Heerlen en omstreken, in Kerkrade.

Frans en Piroschka Voncken leiden het bedrijf sinds 1993. Ze geven sturing aan 130 medewerkers. Naast de productie voor de eigen winkels is er een uitgebreide leveringen aan derden. Alle bedrijfsauto’s zijn voorzien van moderne koelinstallaties, om zo te kunnen voldoen aan alle leverings- en kwaliteitseisen. Voncken is 7 dagen per week geopend om de klanten flexibel van dienst te kunnen zijn. Het bedrijf is in 2012 succesvol geweest met Bakker met Ster.

Panino Passion

Het ondernemerspaar timmert flink aan de weg, onder meer met een eigen webshop. Vandaag staat het filiaal aan de Markt 2 in Nuth volop in de schijnwerpers.

Het nieuwe belegde broodjes-concept van Voncken ‘Panino’ Passion for Sandwiches by Piroschka, is door de eigenaresse gelanceerd in september 2013. In Nuth is het voor het eerst uitgebreid met warme broodjes. ‘We hebben hiervoor een bijzonder desembroodje ontwikkeld met speciale Panino Saus, dat nergens anders verkrijgbaar is’, aldus Piroschka. De specialiteiten zijn een broodje schnitzel, een broodje warme schink en een broodje versgebakken kipfilet, uiteraard alles uit eigen keuken.

Reageer op dit artikel