artikel

Elsbeth Voordijk gaat voedselverspilling tegen met Too Good To Go

De winkel Exclusief 1004

Elsbeth Voordijk gaat voedselverspilling tegen met Too Good To Go
Elsbeth Voordijk van ambachtelijke bakkerijen Den Soeten Inval en De Smaak van Toen gaat verspilling tegen met Too Good To Go. Foto’s: Peter Roek

Bij veel bakkers is het helaas een veelvoorkomend verschijnsel: om geen ‘nee’ te verkopen, wordt er extra veel gebakken waardoor producten overblijven. Hiervoor is sinds kort een nieuwe bestemming: Too Good To Go. ‘Het grote voordeel is dat je verspilling tegengaat en toch nog de kostprijs terugkrijgt’, zegt Elsbeth Voordijk van ambachtelijke bakkerijen Den Soeten Inval en De Smaak van Toen met vestigingen in Goes, Middelburg en Zierikzee.

Elsbeth Voordijk van ambachtelijke bakkerijen Den Soeten …