nieuws

Online veiling apparatuur en inventaris Lekker Vers BV

De bakkerij 1818

Online veiling apparatuur en inventaris Lekker Vers BV
Foto: Troostwijk Veilingen

Toeleverancier voor de bakkerijbranche Lekker Vers BV uit Sint-Oedenrode stopt ermee. Alle machines, inventaris en bedrijfsgoederen gaan hierdoor onder de virtuele hamer op het platform van Troostwijk Auctions. Geïnteresseerden kunnen bieden op ruim 180 veilingitems tot 6 augustus 14:00 uur.

Lekker Vers BV schilt en snijdt als toeleverancier voor de bakkerij-industrie groenten en fruit. Hun specialiteit ligt bij het schillen en snijden van appels in verschillende varianten (blokjes, partjes, hele appels). Deze appels worden verwerkt in verschillende bakkerijproducten, zoals appeltaarten. Door de grote concurrentie uit Oost Europa wordt het voor veel Nederlandse fruit- telers en verwerkers moeilijk om winstgevend te blijven. Lekker Vers BV kan hierdoor de werkzaamheden niet continueren en zal alle activa in een online veiling aanbieden.

‘Je ziet het harde fruit langzaam verdwijnen uit Nederland. Ook deze veiling is daar een voorbeeld van’, zegt veilingmeester Andrej Pieterson.

Over de veiling

De online veiling sluit op dinsdag 6 augustus 2019 om 14:00 uur.

De specifieke veiling en alle daarbij behorende details zijn te bekijken op de website van Troostwijk Veilingen.

Troostwijk Veilingen

Troostwijk Veilingen vindt dat alles waarde heeft. Bij het bedrijf draait het om het vinden, herkennen en verzilveren van die waarde, vaak via online veilingen maar ook via tenders en onderhandse verkooptrajecten. Het bedrijf taxeert, adviseert en is Europa’s grootste business to business veilinghuis met wereldwijd bereik. Online veilen is volgens het bedrijf een uitstekend en objectief verkoopkanaal.

Het bedrijf veilt per jaar zo’n 280.000 kavels en doet taxaties voor bedrijven uit onder meer de sectoren: agrarisch, food, metaal, hout en bouw. Het bedrijf heeft vestigingen in 16 landen en kopers in 127 landen.

Foto's

Reageer op dit artikel