nieuws

Dobla presenteert uitbreiding Nature-range tijdens Sirha in Lyon

De bakkerij 600

Dobla, mondiale speler op het gebied van chocoladedecoraties, is van zaterdag 26 tot en met woensdag 30 januari aanwezig op Sirha in Lyon. Op deze internationale vakbeurs voor horeca en catering, presenteert het bedrijf de uitbreiding van zijn Nature-range aan het internationale publiek.

Dobla presenteert uitbreiding Nature-range tijdens Sirha in Lyon
Geïnspireerd door de All-Time-Favorite Naranja Flan met Dobla’s nieuwe chocoladesinaasappelkopje en -dekseltje. Foto: Dobla

In 2017 introduceerde Dobla de Nature-range, een collectie handgemaakte chocoladecoraties, geïnspireerd door de natuur. ‘Elke chocoladedecoratie is net zo mooi en imperfect als de natuur zelf, maar toch verrassend vertrouwd. “Vandaag de dag is men steeds meer op zoek naar verbinding met wat echt en goed, maar ook herkenbaar is’, zegt Harm Jansen, corporate business development director bij Dobla. ‘Daarom hebben we onze succesvolle Nature-range uitgebreid. We willen niet alleen dat onze producten lekker zijn en er onweerstaanbaar uitzien; we vinden het ook belangrijk om een zeker mate van opwinding te creëren. Binnen het thema ‘All-Time-Favorites’ zullen onze Europese chefs Bart de Gans, Graham Mairs, Maurits van der Vooren en Michel Willaume de bezoekers van Sirha dan ook zeker verrassen met onze Nature-range.’

‘Heel erg trots’

Sirha is de grootste vakbeurs voor horeca en catering wereldwijd, met twaalf foodzones, 2984 exposanten en merken, 207.930 horeacaprofessionals en 1650 demonstraties per dag. ‘We kijken erg uit naar het evenement om meerdere redenen’, gaat Harm Jansen verder. ‘Zo zijn we heel erg trots op de nieuwe, unieke toevoeging aan onze Nature-range, die vanaf 26 januari geïntroduceerd wordt. Dit wordt absoluut de eyecatcher van onze stand.’

Dobla is ook lid van de Coup du Monde de la Pâtisserie, de meest prestigieuze patisseriewedstrijd ter wereld, welke plaatsvindt tijdens Sirha.

Klein familiebedrijf

Dobla is in 1950 in Nederland opgericht als een klein familiebedrijf. Inmiddels is het een wereldwijde speler op het gebied van chocoladedecoraties en staat het garant voor toppatisserie. Het bedrijf onderscheidt zich met een uniek en innovatief assortiment handgemaakte chocolade decoraties. Tegenwoordig heeft Dobla meer dan 450 mensen in dienst en staan er fabrieken en kantoren in België, Vietnam en de Verenigde Staten met daarnaast een verkoopkantoor in Hong Kong. Het hoofdkantoor is gevestigd in Nederland. Dobla is actief in meer dan zestig landen wereldwijd.

Meer informatie: Dobla.com.

Reageer op dit artikel