nieuws

Frentz neemt Bakkerij Van Engelenhoven over

De bakkerij 837

Voor Jan en Gerda van Engelenhoven van bakkerij van Engelenhoven uit Scherpenzeel is de tijd gekomen om meer te gaan genieten van de kleinkinderen en het paardrijden. Rudolf en Ingrid Frentz van bakkerij Frentz De Echte Bakker uit Ugchelen zetten per 1 juli het bedrijf voort.

Frentz neemt Bakkerij Van Engelenhoven over
Rudolf Frentz en Jan van Engelenhoven

Jan van Engelenhoven: ‘Na 34 jaar aan het roer te hebben gestaan van ons mooie familiebedrijf dat bijna 100 jaar bestaat is nu de tijd gekomen om te gaan genieten van andere bezigheden. Ik ben erg blij dat mijn goede collega’s Rudolf en Ingrid Frentz de bak- en verkoopactiviteiten in Scherpenzeel willen voortzetten. Op deze manier blijft Scherpenzeel gewaarborgd van een Echte Bakker. Het was voor ons erg belangrijk dat we een collega vonden die in Scherpenzeel wilde blijven bakken samen met onze eigen bakkers en verkoopmedewerkers. Frentz zal ook onze familierecepten blijven gebruiken. De naam ‘Van Engelenhoven’ zal weliswaar na vele jaren verdwijnen, onze nalatenschap zal goed worden bewaakt. Mijn advies aan Rudolf en Ingrid? Durf te investeren en bewaak onze kernwaarden; Bak altijd alles vers en zorg voor de hoogst mogelijke kwaliteit’. ‘We willen alle Scherpenzelers ontzettend bedanken voor al die jaren trouwe klandizie en het vertrouwen dat altijd in ons is uitgesproken’, vult Gerda aan.

Ingrid Frentz en Gerda van Engelenhoven

Rudolf en Ingrid Frentz

‘Waarom we kiezen voor Scherpenzeel? We willen graag toekomstgericht zijn en Bakkerij van Engelenhoven is een pracht van een bedrijf met een fantastisch team mensen’, zegt Rudolf. Ingrid: ‘Het gezellige dorpse karakter in Scherpenzeel spreekt ons enorm aan. Ugchelen is door de loop van de jaren iets meer stads geworden, we hopen hier weer het gezellige dorpse karakter te vinden dat wij van vroeger uit gewend zijn. We zullen zuinig zijn op de nalatenschap van bakkerij Van Engelenhoven. De rijke historie, de recepten, de bakkers en medewerkers zullen we in ere houden.’

[interezzo:1]

Bakker Frentz

De bakker uit Ugchelen is geen doorsnee bakker. ‘Wij hechten veel waarde aan het echte ambacht en het gebruik van natuurlijke grondstoffen. Het liefst uit eigen regio. Onze bakkers zijn elke nacht voor dag en dauw in de weer om de lekkerste producten te bakken die met een grote glimlach aan de man worden gebracht’, aldus Rudolf.

Reageer op dit artikel