nieuws

Bakkerij de Vocht investeert in de toekomst

De bakkerij 1156

Bakkerij de Vocht investeert in de toekomst
Godfried de Vocht De Echte Bakker breidt uit.

Godfried de Vocht De Echte Bakker in Nuenen breidt de bestaande productielocatie flink uit. Het bedrijf wil zich nog meer richten op het produceren van specifiek ambachtelijke broodjes, broden en gebak. Daarnaast opent ondernemer Dirk de Vocht twee nieuwe winkels in Vaartbroek en Son en Beugel en sluit hij de vestiging aan de Kleine Berg in Eindhoven.

‘Met deze uitbreiding zijn wij klaar voor de toekomst en zullen wij vanuit onze totaal vernieuwde bakkerij al onze winkels van de beste kwaliteit kunnen voorzien’, vertelt Dirk de Vocht. ‘We vinden het belangrijk dat het ambacht centraal blijft staan binnen de bakkerij en we streven naar de beste kwaliteit, gemaakt van eerlijke grondstoffen.’

Bakkerij de Vocht is 31 jaar geleden in Aalst/Waalre ontstaan. Vijftien jaar geleden is de bakkerij verhuisd naar winkelcentrum Den Hof. De huidige winkel wordt volledig verbouwd. Vanaf 16 juli wordt een tijdelijke noodwinkel geplaatst. De totaal vernieuwde bakkerswinkel gaat op 10 augustus open. Er wordt een groter assortiment brood gepresenteerd. Vooral de specifieke broodsoorten, zoals desembrood, speltbrood en koolhydraatarm brood, worden breed onder de aandacht gebracht. Ook het assortiment gebakjes, vlaaien en lekkernijen wordt uitgebreid.

Twee nieuwe winkels

Naast de verbouwing en uitbreiding van de vestiging in Nuenen opent Bakkerij de Vocht twee nieuwe winkels in Eindhoven en Son en Breugel. De nieuwe winkel in winkelcentrum Vaartbroek in Eindhoven gaat eind augustus open. Het bestaande pand wordt totaal gerenoveerd en opnieuw ingericht. ‘In deze nieuwe winkel zullen we ruimte vrijmaken voor zitplaatsen waar wij klanten kunnen voorzien van een heerlijke kop koffie, belegd broodje of iets anders lekkers uit ons ambachtelijke assortiment’, aldus De Vocht.

Ook in de Heistraat in Son en Breugel wordt een bestaand pand geheel gerenoveerd en heringericht.  Ook in deze winkel wordt naast een ruim assortiment van brood en banket ruimte vrijgemaakt voor enkele zitplaatsen. De nieuwe vestiging gaat medio september open.

Vestiging Kleine Berg dicht

Dirk de Vocht heeft besloten de vestiging aan de Kleine Berg in Eindhoven te sluiten. ‘We hadden in 2016 een mooie winkel gerealiseerd waar klanten ook kunnen ontbijten en lunchen. Door de stroeve medewerking van de gemeente Eindhoven, het weigeren van een horecavergunning waardoor een terras niet mogelijk was en het feit dat de winkel op zondag niet eerder dan 12.00 open mocht gaan, hebben we besloten de vestiging vanaf 29 juli te sluiten. Onze vaste klanten verwelkomen wij graag in onze winkel in winkelcentrum Strijp of op de Heezerweg in Eindhoven.’

Reageer op dit artikel