nieuws

Ireks komt met innovatie: 4 Mouten Volkoren Brood

De bakkerij 1233

Ireks komt met innovatie: 4 Mouten Volkoren Brood
Afbeelding: Ireks

Ireks komt met een innovatie in volkoren: 4 Mouten Volkoren Brood. ‘Fermentatie, pasteurisatie, onderscheidend én volkoren, dat is de nieuwste ontwikkeling van Ireks op volkorenbroodgebied’, aldus de leverancier.

Ireks: ‘In een tijd waarin artikelen over wetenschappelijke bewijzen zich opstapelen dat volkoren granen een positief effect op uw gezondheid hebben, biedt Ireks u de mogelijkheid zich op dit gebied volledig te onderscheiden. Een 100 procent volkorenbrood vol vezels, op basis van vier verschillende moutsoorten met uitsluitend natuurlijke ingrediënten uit de volle korrel van het graan.’

Het brood is volgens Ireks ‘innovatief, doordat de leverancier met een unieke techniek heeft weten te bewerkstelligen dat de bakker gefermenteerde moutkorrels in een brood kan gebruiken die daarbij ook nog eens heerlijk zacht blijven van beet, of ze nu in de korst of in het midden van het brood zitten’.

‘Clear label’

4 Mouten Volkoren Brood wordt onder andere gemaakt van een mix van mouten en desems, en een andere innovatie genaamd Paste for Taste Malt. 4 Mouten Volkoren Brood is ‘clear label’ en lactosevrij.

Meer informatie over deze innovatie en het promotiemateriaal kunnen belangstellenden verkrijgen via Ireks.nl, bij hun baktechnisch adviseur of via e-mailadres marketing@ireks.nl.

Foto's

Reageer op dit artikel