nieuws

Veiling van bakkerijmachines

De bakkerij 1100

Veiling van bakkerijmachines
De Repak verpakkingslijn Foto: Troostwijk Veilingen

Troostwijk Veilingen verzorgt de veiling van een overtollig aantal machines die afkomstig zijn van LMR Biscuit. De veiling vindt plaats in zowel Nederland als België en is 22 januari van start gegaan. Hij sluit 1 februari a.s. Kijkdagen zijn georganiseerd op 31 januari van 9 tot 12 uur in Sliedrecht in Nederland en gelijktijdig in Sint Truiden (België).

Na een brand in 2014, die het bedrijf volledig te gronde richtte, lukte het LMR Biscuit om na precies een jaar een nieuwe start te maken. Een aantal machines bleek overcompleet of is inmiddels vervangen. Deze worden geveild voor Troostwijk Veiligen.

Pannenkoekenlijn

In Nederland worden zo’n 19 items geveild waaronder een pannenkoekenlijn met een Repak verpakkingslijn, een Methu verzameltransportband en een CFS verdeel- en verzamelstation. Andrej Pieterson, veilingmeester bij Troostwijk Veilingen: ‘Verpakkingsmachines en -lijnen zijn in vele takken van de voedingsindustrie te gebruiken. We zijn benieuwd waar ze hun nieuwe thuis, dat ze zeker verdienen, zullen vinden.’

Over de veiling

De online veiling is 22 januari gestart en sluit op 1 februari 2018
Bezichtiging van de veilingitems vindt plaats op 31 januari a.s. van 09:00 – 12:00 uur
Locatie Nederland : Baanhoek 186 – 3361 GN Sliedrecht

Reageer op dit artikel