nieuws

Kaak Group opent nieuw Technology Center

De bakkerij

Kaak Group opent nieuw Technology Center
Foto: Fotopersburo Bert Jansen

Kaak Group heeft vandaag officieel zijn nieuwe huisvesting in Nieuwkuijk geopend. Dit pand is de nieuwe thuisbasis van Benier en DrieM, met kantoren en een hypermoderne productiesite met een totaal oppervlak van 15.500 vierkante meter. Ook het Kaak Group Technology Center (KGTC) is hier gevestigd.

Het KGTC heeft in het nieuwe onderkomen een aanzienlijk grotere ruimte met een uitgebreider aanbod aan testapparatuur. In deze proefbakkerij worden de nieuwste technologieën met de klanten gedeeld zodat Kaak Group, samen met de klant, tot het meest optimale resultaat kan komen.

Primeur

Tijdens de opening kregen belangstellenden de primeur om een eerste kijkje in de keuken het bedrijf én van het KGTC te nemen, waarbij we ook enkele live demo’s werden verzorgd. Volgend jaar worden hier product gerelateerde themaworkshops georganiseerd, waarbij onder meer pizza en baguette aan bod komen.

Kijk voor meer informatie op de website Kaakgroup.com.

Foto's

Reageer op dit artikel