nieuws

Televisieproducent zoekt getalenteerde chocolatiers

De bakkerij 5418

Televisieproducent zoekt getalenteerde chocolatiers
Televisieproducent Blue Circle is op zoek naar chocolatiers voor nieuw programma.

Televisieproducent Blue Circle is voor een nieuw programma op zoek naar de meest getalenteerde chocolatiers van Nederland. De producent is bekend van grote televisieprogramma zoals Heel Holland Bakt, RTL Late Night, Boer Zoekt Vrouw en Holland’s Got Talent.

Voor het nieuwe televisieprogramma zoekt Blue Circle de meest getalenteerde chocolatiers van Nederland. De producent roept afgestudeerde chocolatiers en chocolatiers die al een aantal jaren aan het werk zijn, op om de uitdaging met elkaar aan te gaan.

‘Wij zoeken jou’

In een oproep schrijft de producent: Durf jij de uitdaging aan te gaan met andere young professionals en je technisch én creatief vermogen op het gebied van chocolade te testen? Zijn jouw creaties altijd ware kunstwerken? Dan zoeken wij jou!

Opnames volgende maand

De opnames vinden plaats in de periode half september tot ongeveer half oktober. De selectierondes starten al op korte termijn.

Chocolatiers die de uitdaging aan willen gaan, sturen een mail naar casting@bluecircle.nl. In deze mail graag de volgende gegevens vermelden:

 

– Naam + leeftijd
– Woonplaats
– Beroep (plus je ervaring als chocolatier + aantal jaren ervaring)
– twee recente foto’s van jezelf
– Minimaal twee foto’s van door jou gecreëerde chocolade producten

 

Reageer op dit artikel