nieuws

Paasstol Kees Gutter bekroond met goud

De bakkerij 162

De Paasstol Deluxe van Bakkerij Kees Gutter is door het Nederlands Bakkerij Centrum in Wageningen bekroond met goud. Hiermee voldoet het product aan strenge kwaliteitseisen en onderscheidt het zich van andere producten.

Paasstol Kees Gutter bekroond met goud
De trotse bakkers van bakkerij Kees Gutter met de bekroonde Paasstol. Foto: De Gutter

De bakkers van Kees zijn bijzonder trots op dit resultaat. De Paasstol Deluxe is herkenbaar aan de gouden zegel.

De bakker meldt: ‘Het geheim is het exclusieve recept van de bakkers van Kees Gutter – zeven winkels in Waterland – met daarin roomboter, speciaal geselecteerde specerijen, sappige rozijnen, hele hazelnoten van de beste kwaliteit en aan de buitenzijde heerlijke amandelen.’

Een dikke pil 100% amandelspijs maakt de Paasstol Deluxe helemaal af. Met liefde en met de hand gemaakt wordt dit ambachtelijke product vers gebakken.

Hoge eisen

Om in aanmerking te komen voor een gouden bekroning moet het product aan hoge eisen voldoen. De score wordt uitgedrukt in maximaal 5 gouden medailles per onderdeel.

Wanneer een product op 3 onderdelen de maximale score behaalt en op alle andere onderdelen niet lager scoort dan een 4 van 5, dan verdient het de titel ‘Bekroond met Goud’.

De Paasstol Deluxe van Bakkerij Kees Gutter is herkenbaar aan de gouden zegel op de verpakking en is samen met andere bekroonde producten terug te vinden op de website

www.bekroondmetgoud.nl.

Reageer op dit artikel