nieuws

Max Verstappen krijgt eigen tompouce: de Pitspoes

De bakkerij 111

Formule-1 coureur Max Verstappen heeft nu ook zijn eigen gebakje. In de aanloop naar de Grand Prix van Abu Dhabi van komende zondag lanceerde de Westlandse bakkerij Van den Berg de ‘Pitspoes’. Het is een tompouce in de vorm van een Formule-1 auto bereid met een vleugje Red Bull.

Max Verstappen krijgt eigen tompouce: de Pitspoes
De Pitspoes. Foto: Bakkerij van den Berg

‘Sinds de laatste race in Brazilië is er heel veel te doen over onze Max. En nu zondag het seizoen wordt afgesloten, vonden we het een mooi moment om in te haken op de gekte’, vertelt Rémon van den Berg van Bakkerij Van den Berg. Voor die gelegenheid is een tompouce ‘verbouwd’ tot Pitspoes. Die is aangekleed in de kleuren van het Red Bull racing team van Verstappen. Op de pitspoes is een helmpje van marsepein geplaatst en aan weerszijden wielen. ‘Geen regenbanden maar slicks zonder profiel’, verklaart Rémon van den Berg. ‘De kans dat het in Abu Dhabi gaat regenen is niet zo groot…’

Pitspoes

De Pitspoes is vanaf 23 november te koop in de 11 winkels van Bakkerij Van den Berg. De Westlandse bakker heeft geen idee hoeveel hij ervan gaat verkopen. ‘Afgaande op de populariteit van Max Verstappen kunnen het er best nog aardig wat worden.’

DSC04999 DSC04782

Reageer op dit artikel