nieuws

Bakkerij Den Soeten Inval slaat eerste paal voor nieuwe bakkerij

De bakkerij

Bakkerij Den Soeten Inval slaat eerste paal voor nieuwe bakkerij
Impressie nieuwe bakkerij

Bakker Hans Voordijk van Bakkerij Den Soeten Inval slaat op dinsdag 6 december om 15.00 uur de eerste paal in de grond. Hiermee wordt de eerste stap gezet naar een nieuwe bakkerij. De verwachting is dat de bakkerij in het najaar van 2017 wordt opgeleverd.

De nieuwe bakkerij wordt gebouwd aan de Albert Joachimikade 42 in Goes. Op dit moment worden alle producten nog gebakken aan de Opril Grote Markt in het centrum van de stad. Met de bouw van een nieuwe, grotere bakkerij gaat een wens in vervulling van Hans Voordijk: ‘Iedereen die werkzaam is bij Den Soeten Inval kijkt ontzettend uit naar de nieuwe bakkerij. De huidige bakkerij is simpelweg te klein geworden. Om Goes en de wijde omgeving van de lekkerste ambachtelijke brood- en banketproducten te blijven voorzien, is meer ruimte een vereiste!’

Naamloos

Winkel Oostsingel in Goes

In juni 2015 is Bakkerswereld op reportage geweest bij Den Soeten Inval in Goes. Samen met interieurontwerper Henk van Heeringen van Infrashop ging hij aan de tekentafel zitten. De Soeten Inval werd compleet gestript en helemaal opnieuw opgebouwd. Brede gangpaden, het gebruik van op elkaar afgestemde duurzame materialen en de bevlogenheid van de bakker vormen samen belangrijke ingrediënten voor de warme, ambachtelijke uitstraling van de nieuwe winkel. Bekijk op de website van Bakkerswereld de virtuele toer door de winkel.

Reageer op dit artikel