nieuws

Zeelandia start WhatsApp-pilot voor bakkers

De bakkerij 56

Zeelandia is met ingang van maandag 3 oktober een WhatsApp-pilot voor bakkers gestart. ‘Vragen over een recept of een probleem tijdens de productie? Een verkeerde levering of een vraag over E-nummers? Voor al deze vragen en nog veel meer, kan de bakker voortaan via WhatsApp bij Zeelandia terecht’, aldus de grondstoffenleverancier.

Zeelandia start WhatsApp-pilot voor bakkers
Foto: Zeelandia

‘Service staat bij Zeelandia hoog in het vaandel. Bereikbaarheid is daar een belangrijk onderdeel van. Zeelandia biedt met WhatsApp een extra servicekanaal om snel en gemakkelijk te kunnen communiceren’, stelt de leverancier.

Vijf afdelingen

Zeelandia start deze pilot met vijf service-afdelingen: TCS (de bakkerij-adviseurs)m MCS (marketing en communicatie), P&L (productinformatie) en de commerciële binnendienst. ‘Berichten sturen kan 24/7; het Zeelandia WhatsApp-team beantwoordt de appjes van maandag tot en met vrijdag tussen 8.00 tot 17.00 uur. Het WhatsApp-nummer van Zeelandia, (06) 13 38 74 92, is niet telefonisch bereikbaar. De grondstoffenleverancier: ‘Zet het nummer in uw contacten en weet Zeelandia te vinden. Stuur een foto of filmpje mee als daar het bericht duidelijker van wordt.’

E-mail

Zeelandia blijft gewoon bereikbaar via e-mail en telefoonnummer (0111) 41 90 00. ‘Die keuze laat Zeelandia graag over aan haar klanten. De mogelijkheid om te ‘appen’ is er nu in elk geval ook.’

 

Reageer op dit artikel