nieuws

Ambacht & Business: experimenteren met zuivel en specerijen

De bakkerij 45

Welke kruiden kunnen er door de slagroom? Wat is koude en wat een warme infusie? Die vragen worden maandag 10 oktober beantwoord tijdens de tweede workshop van Ambacht & Business.

Ambacht & Business: experimenteren met zuivel en specerijen
Foto: Bakkerswereld

De deelnemers staan op het Rijn IJssel College in Wageningen aan de werkbank om zelf te experimenteren met zuivel en specerijen. Bart-Jeroen van Overveld, culinair adviseur bij Debic (FrieslandCampina), geeft de deelnemers eerst een korte uitleg. Daarna gaan de bakkers zelf aan de slag. Leerlingen van de vakschool staan naast de deelnemers aan de werkbank, wat zorgt voor een mooie kruisbestuiving.

Dossier

Lees meer over het traject Ambacht & Business in het speciale dossier. Bekijk ook de video van de workshop van vorig jaar, waarin de deelnemers aan de slag gingen met slagroom en boter.

Reageer op dit artikel