nieuws

Beko Techniek introduceert spiraalkneders van Kemper Kronos

De bakkerij 146

Beko Techniek introduceert spiraalkneders van Kemper Kronos

Beko Techniek introduceert de nieuwste generatie spiraalkneders van Kemper: de Kronos. Een kneder met uitrijdbare kuip die mengt en kneedt volgens het 3-zones-kneedprincipe van Kemper. De spiraalkneder is leverbaar in twee verschillende typen: de Kronos en de Kronos Pro.

De Kronos is inzetbaar voor deegcapaciteiten van 120 kg tot 240 kg deeg en is uitgevoerd met alle opties voor het probleemloos mengen en kneden van alle soorten degen. Standaard wordt de spiraalkneder geleverd in gelakte uitvoering met kunststof stofkap, inclusief 1 kuip en toebehoren. Typen: 120, 160, 200 en 240.

Kronos Pro

De Kronos Pro is inzetbaar voor deegcapaciteiten van 120 kg tot 400 kg deeg. De Pro is ook uitgevoerd met alle opties voor het probleemloos mengen en kneden van alle soorten degen, maar biedt aanvullend opties. De Pro is leverbaar met touchpanel programmabesturing (monochroom) inclusief PT100, speciaal kneedgereedschap en in rvs-uitvoering. Typen: 120, 160, 200, 240, 400.

 

Reageer op dit artikel